lunes, 5 de marzo de 2012

PLAYA DEL CARMEN

Playa del Carmen és la típica ciutat de platja 100% turística, amb una llarga avinguda davant del mar repleta de tendes amb tota mena d’articles i tours per oferir. Durant la nit es converteix en una lloc ple de festa i diversió, on els turistes llueixen els seus millors vestits i es preparen per una nit explosiva! Davant mateix d’aquesta avinguda s’hi troba una llarga platja de color blau cel.
No és un lloc massa diferent a qualsevol altre lloc de platja dels que podríem veure a Catalunya, el color de l’aigua és la única evidència de la presència del Carib.
Per altre banda, hem fet una escapadeta a mitja horeta de Playa del Carmen per visitar Chikin-ha, tres “cenotes” de diferents mides i formacions, essent un obert, l’altre semiobert i l’altre situat dins una cova on el sostre es va destruir i va formar una petita illeta enmig.


Platja de Playa del Carmen

Chikin-ha


Tortuga d'aigua dolça





2 comentarios:

  1. Hola Parelleta, us recordo que avui fa 26 anys va neixer una de les poques nenes a la família Haro, era i és una nena preciosa, moltes felicitats !!!! de part de la iaia, el Jordi (que fa 2 dies n'ha fet 30!!!), la Montse, el Bernat, el Joan i jo. Estem esperan el dia 30 de març, pq?
    Molts petonets i una gran abraçada,
    Paquita

    ResponderEliminar