viernes, 23 de marzo de 2012

LA HABANA

La Habana és una capital increïble amb una arquitectura realment bonica i singular. Té un bonic centre històric amb una bellesa encantadora, un “malecón” amb diversitat de colors i edificis, unes places gegants i unes platges sensacionals.
Va ser aquí on ens vam adonar de que havíem viatjat en el temps. Els carrers d’aquesta ciutat mostren la presència d’un poble aturat i aïllat, un poble que desperta una curiositat única i peculiar fent que es converteixi en una visita especial i diferent.
El fet de poder passar cinc dies en aquesta ciutat fa que et sentis afortunat. Realment t’adones de que no hi ha cap país en el món amb les mateixes característiques que aquest. Aquest fet, sumat als pocs dies que ens queden per finalitzar el viatge, fa que vulguem aprofitar cada segon que ens queda per aprendre i observar tot el que puguem. Cienfuegos i Trinidad seran les últimes parades abans de tornar a casa!



Col·lecció de cotxes antics
Camilo Cienfuegos a la plaza Revolución
Che Guevara a la plaza Revolución
Capitolio

Barri chino









La Bodegita del Medio




El papa a la plaza Revolución

Malecón


Playas del este





Amb la Lourdes fent classes d'història

Els cubans tenen una d’aquestes llibretes assignades per cada nucli familiar. S’anomena“libreta de racionamiento” i disposen de productes de primera necessitat subvencionats per l’estat i assequibles en tendes determinades amb preus en moneda nacional. Principalment se’ls ofereix menjar, però les quantitats que s’ofereixen per persona i mes són pèssimes i ridícules.





Centre històric




No hay comentarios:

Publicar un comentario