lunes, 12 de marzo de 2012

ISLA MUJERES

Isla Mujeres és l'última illa que visitarem abans de volar cap a Cuba. Aquesta petita illa està situada a 13 quilòmetres de Cancún i va ser descoberta pels espanyols durant la conquesta, essent ells els que li van designar el nom que porta. Aquesta illa va ser un santuari dedicat a Ixchel, deïtat maya de la lluna, l’amor i la fertilitat, i les dones mayes havien de fer-hi un peregrinatge com a part del seu pas de nenes a dones.
Ha estat una gran visita, la Tiffany ens ha deixat passar quatre dies a casa seva i ens ha premés conèixer tots els raconets oferint-nos la seva moto per poder recórrer tota l'illa de sud a nord. Ha estat realment interessant passejar amb moto i fer petites aturades cada vegada que els nostres ulls ens obligaven a romandre més de deu minuts en alguns dels increïbles indrets que hi han!
Ens fa molta il·lusió tornar a casa d’aquí a poques setmanes però a la vegada ens entristim quan observem aquests paisatges sabent que no sempre formaran part del nostre dia a dia! És aquesta la principal raó que fa que els gaudim amb la màxima intensitat i que els guardem en les nostres memòries per recordar-los cada vegada que enyorem aquells dies en que la nostra labor era observar i descobrir!



Punta nord






Punta sud
Motoritzats










No hay comentarios:

Publicar un comentario