lunes, 3 de octubre de 2011

PASTO

Fem parada  a Pasto, el primer destí de Colòmbia, on ens acull l’Oscar. Hem passat uns dies força relaxats i molt ben tractats i ens hem pogut endinsar en el que serà la nostre estada en l’últim país de sudamèrica. La veritat és que tenim moltes ganes de recórrer Colòmbia de sud a nord i estem segurs de que ens sorprendrà tot el que s’hi amaga.
Pasto és una ciutat sense massa cosa per visitar, però amb un encant que et convida a relaxar-te i descansar en pau i tranquil·litat. Això és ben bé el que hem fet durant aquests cinc dies a casa l’Oscar, aprofitar per menjar com dos porquets i descansar per agafar forces i energies per explorar aquest país de la millor manera.
L’única visita que hem fet ha estat la Laguna “La Cocha”, un bonic lloc on hi passegen els habitants de Pasto els diumenges. Nosaltres per no perdre la rutina d’aquests dies poc cansadors, hi hem fet una petita visita en cotxe, ja que l’Oscar és un dels pocs que ens ha acollit amb cotxe propi, i s’ha pres la gran molèstia d’acompanyar-nos a passejar-hi. La veritat li estem del tot agraïts per la manera en que ens ha rebut i ens ha tractat a casa seva!
Com deia, a Pasto ens hem començat a introduir amb la cultura colombiana i, és per aquest motiu que no ens podíem perdre, o almenys això és el que l’Oscar va dir, els “hervidos”, una beguda típica preparada amb un licor destil·lat de la canya de sucre (chapir), amb una graduació d’uns 70 graus d’alcohol, que barrejat amb fruita, sucre i servit calent, provoca una bomba pel fetge!
Marxem cap a San Agustín, on esperem seguir coneixent i endinsant-nos a les profunditats d’aquest gran i bonic país!


Vistes des del balcó de casa l'Oscar
Volcà Galeras al fons
Iglesia San Felipe
Iglesia Santiago

Laguna La Cocha

Fent uns hervidos al bar de la plaça major
Hervido de maracuyà
Amb la Jenifer i l'Oscar

No hay comentarios:

Publicar un comentario