domingo, 18 de marzo de 2012

MÉXICO, ANDALE WEY!!




Un mes i una setmana en realitat no és res per conèixer Mèxic, que conté 32 estats i una superfície propera als 2 milions de Km2. És un dels 10 països més visitats del món, amb 31 llocs d’interès cultural catalogats per la UNESCO. Es parlen 67 llengües indígenes a més del espanyol i, és un país força desenvolupat econòmicament.
Nosaltres hem tingut la oportunitat de conèixer 3 estats (Chiapas, Quintana roo i Yucatán) i som conscients de què Quintana roo és l’estat menys representatiu del país, ja que la major part dels habitants son estrangers o no tenen res a veure amb els mexicans de pura rassa. Tot i així, ens han fascinat les platges, els colors de les seves aigües, els poblets i les ciutats que hem trepitjat, les zones arqueològiques que hem pogut visitar i que ens han fet viatjar al passat, en aquelles èpoques on la civilització maya vivia entre piràmides i practicava el “juego de la pelota”, l’astronomia i diferents rituals espirituals.


México lindo y querido, amb tanta riquesa en el teu interior, on la diversitat es manifesta en cadascun dels teus racons i es mostra amb evidència en la naturalesa que t’envolta, hem estampat les nostres petjades en una part del teu cos i, ha estat tanta la satisfacció que hem sentit, que ens acomiadem, no per sempre sinó fins un altre, amb aquella intriga i curiositat de seguir descobrint el que tens dins! 

Cuba de mis amores, allí vamos!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario