domingo, 27 de noviembre de 2011

PUERTO VIEJO I CAHUITA

Ja som a Costa Rica, exactament a Puerto Viejo, un poble de Bob Marleys que fa que dubtem d’haver entrat a Costa Rica o d’estar a l’illa de Jamaica, ja que tots són una bona imitació d’aquest cantant i de les seves costums, arribant a ser l’ídol de la major part de la població. 
Hem definit a la gent de Puerto viejo com a bastant “apurada”, ja que ens han explicat que la majoria de la gent del poble fumen “piedra” (una droga molt forta que els ha deixat amb notables seqüeles).
Durant la nostra estada de quatre dies, hem aprofitat per visitar Cahuita, un poblet semblant a Puerto viejo però de menor mida i, amb la peculiaritat de ser l’entrada al Parc Nacional amb el mateix nom. Al parc hi existeix un recorregut de vuit quilòmetres, voltejant la platja a estones, i al mig de densa vegetació en d’altres, on et permet observar diferents espècies d’animals. Nosaltres vam poder veure monos, “osos perezosos” (no sabem com es diu en català), un ós rentador (mapache) que volia atacar a l’Edgar per prendre-li unes galetes...









No hay comentarios:

Publicar un comentario