sábado, 1 de octubre de 2011

CHAO EQUADOR


Equador és un petit gran país, amb la gran riquesa d’ambients que caracteritza gairebé  tots els països de sud-americà, amazonia, serra i costa, sumat a les espectaculars illes en ple pacífic, les Galàpagos. Hem passat un mes i mig recorrent gran part d’aquests ambients i, una vegada mes, costa sortir sense sentir nostàlgia per recordar totes les experiències viscudes.
Tot i que el temps no ens ha acompanyat en tota la nostre estada, degut a l’època en que hi hem estat, ens emportem un altre bon record d’aquest país tan verd. En ell, hem passat moments molt importants del nostre viatge, com els nostres dotze mesos i el canvi d’hemisferi, fets que perduraran per sempre en les nostres memòries.
Hem tingut l’oportunitat de conèixer una de les illes amb més biodiversitat del món i de passejar per les boniques i modernes ciutats del continent. Hem assaborit els seus menjars i hem conegut gent meravellosa que ens ha obert les portes de casa seva i ens ha tractat com petits prínceps.
Equador és un país dolaritzat, on el canvi de moneda (sucres per dòlars) va fer molt de mal, havent-hi gent que va perdre grans fortunes. A poc a poc s’han recuperat i, gràcies al president que tenen (Rafael Correa), per fi estimat per la població que lluita per fer-la feliç, han recuperat també l’autoestima i se senten orgullosos de ser equatorians.
Acomiadem el país situat a la meitat del món, acomiadem a l’hemisferi sud. Ha estat un gran plaer poder conèixer i aprendre una mica més d’aquest món tan curiós en el que vivim!


No hay comentarios:

Publicar un comentario