martes, 18 de octubre de 2011

ARMENIA-SALENTO-VALLE DE COCORA

Armenia no és una ciutat extraordinàriament bonica, però aprofitant que ens rebia el Ricardo a casa seva, hi hem volgut fer una parada per poder visitar el valle de Cocora i el poble de Salento, que queden a mitja hora de la ciutat.
Salento és un poble molt turístic degut a què és troba a l’entrada del valle de Cocora, una increïble zona amb el gran encant de presentar un bosc de palmeres, que són l’hàbitat de moltes espècies d’animals, la més representativa n’és el “loro orejiamarillo”. També presenta un bosc humit, amb el riu Quindio (nom de la regió per on transcorre) al fons de la vall. Nosaltres vam fer una caminada, amb el Ricardo com a guia, seguint el fons de la vall i vam acabar ben molls per la pluja que hi cau durant tot l’any.
 L’Octubre és el mes més plujós de l’any a Colòmbia, fet que ja hem comprovat des que hem entrat al país. Esperem que al nord, trobem per fi el sol enyorat i puguem equipar-nos amb la roba d’estiu i no deixar el banyador i les xancletes durant la resta del viatge!

Església San Francisco de Asís
Els willis dels cafeters
Arepas colombianes
Amb el Ricardo
Església de Salento
Valle de Cocora



No hay comentarios:

Publicar un comentario