domingo, 16 de octubre de 2011

CALARCÀ

Calarcà, primera parada dins la zona cafetera, un poble situat al fons d’una preciosa vall i envoltat de plantacions de cafè, plàtans i canyes de sucre majoritàriament. Els primers dos dies vam notar la calor de la zona on ens trobàvem, després ja va aparèixer la pluja típica de l’època en la que estem i que crec que no es vol separar de nosaltres i, encara ens ha de fastiguejar alguns dies més.
Després de fer les grans passejades per la capital, ha estat un bon lloc per relaxar-nos i gaudir d’una bonica part de la cultura del país en el que estem. És per aquest motiu que la gran visita aquí, ha estat en una finca cafetera de nom “RECUCA” (recorrido por la cultura cafetera), on tal i com indica el seu nom, és una finca privada, arreglada perquè la gent pugui visitar-la d’una manera entretinguda i didàctica. Ha estat aquí, on ens han ensenyat tot el procés, des de la llavor fins a la recol·lecció del fruit i el posterior assecat d’aquest. Hem acabat assaborint un bon cafè i, fins i tot vestint-nos com a típics bons cafeters (arriero y chapolera).

Plantació de cafè


Plantació de plàtans




Vestit de recol.lecció

L'antiga mola per despulpar el cafè
Assecat natural
Vestits de Chapolera i Arriero


INTENTANT BALLAR COM NOMÉS ELLS SABEN

Assaborint un bon cafè 
Ja som més a prop
Una de les cerveses colombianes

No hay comentarios:

Publicar un comentario