domingo, 4 de diciembre de 2011

JACÓ

Això de fer couchsurfing cada dia ens sorprèn més. Vam trucar al Paulo per saber si ens podia rebre a Jacó uns dies abans de la data en que li vam dir. Ens va dir que no hi havia cap problema, que ell era  a San Jose, però que ens deixava les claus de la seva habitació en un hotel. No vam entendre res, però vam seguir les seves instruccions i ens vam trobar en el millor hotel que hem estat i que estarem en tot el viatge!
Estàvem una mica descol·locats en trobar-nos davant d’un hotel amb piscina i vistes al mar.
Imagineu-vos la imatge de dos motxillers mig despilfarrats entrant en un hotel de luxe (almenys per nosaltres era de luxe) i parlant amb la recepcionista:
-Buenas tardes, venimos de parte de Paulo.
-A si, como estan?
-bien, cansados del viaje però muy bien.
-Me permiten un pasaporte?
-si claro.
L’Edgar treu el seu passaport i tots dos amb cara d’interrogant ens comuniquem amb les mirades.
-senyorita tenemos que pagar? (quina vergonya, però ens vam espantar quan ens va demanar el passaport i necessitàvem esbrinar si allò era realitat o ficció. Cap dels dos volia assumir el preu que devia costar aquell hotel).
-No senyores, no se preocupen que solo voy a hacer el registro.
Respirem més tranquils. Ara les nostres mirades es converteixen en plena admiració.
-Les voy a poner una pulsera para que puedan ir a tomar el desayuno en nuestro restaurante ok?
-A que tenemos el desayuno incluido?
-si de 7.30 a 10 puden ir a nuestro restaurante con la pulsera a tomar el desayuno.
Vam sortir de la recepció totalment sorpresos pel que ens acabava de passar. Ens havien deixat una habitació d’un gran hotel i a sobre teníem l’esmorzar inclòs, buf allò era massa!
No ens ha agradat mai la idea de portar la pulsereta amb “todo incluido”, però que podíem fer més que aprofitar-la un cop que ens queia del cel!
Total que vam passar dues nits en aquest hotel, fent passejades per la platja i pel petit poble de Jacó, assaborint bons esmorzars i rebent una atenció impròpia dels llocs on solem anar.
No vam conèixer en Paulo, però de segur que li agraïm molt haver-nos deixat ser petits prínceps durant un parell de dies. Diuen que s’ha de provar de tot a la vida! Aquest viatge ens esta sorprenent cada dia. Jo hem pensava que aquestes coses només passaven en somnis, però de vegades els somnis són reals!      






Amb la pulsereta disfrutant de l'esmorzar

No hay comentarios:

Publicar un comentario