domingo, 4 de diciembre de 2011

LA FORTUNA

Abans de sortir de Costa Rica, vam fer parada a La Fortuna, un poblet ben petit amb vistes al volcà Arenal. Bé més ben dit, amb el volcà Arenal als peus del poble, perquè les vistes no les vam veure en els tres dies que hi vam passar. Ens hem quedat amb les ganes de veure algun dels volcans del país, però les condicions han estat nefastes ja que els núvols cobreixen tot el paisatge i no hi deixen entrar ni un raig de sol.
Aquí a La Fortuna ens ha acollit el Luís, oferint-nos una tenda al seu jardí per dormir. És ben bé que és divertir això de no saber mai on aniràs a parar. Lo més important és la humilitat de la agent, oferint sempre el que pot. Això és el que més ens agrada!
Pel que fa al temps, ha estat la pitjor visita de totes, ja que hem estat coberts de la grisor del cel i hem passat moltes estones amb pluja. Ha estat una llàstima, perquè als voltants del poble hi ha moltes coses interessants per fer, però amb pluja les coses no valen la pena.
La única cosa que vam poder fer, va ser passejar pels camins del voltant per intentar observar aus i altres espècies d’animals i plantes .Vam tenir la sort de poder veure de ben a prop la típica granota vermella, que ens va deixar fascinats durant una bona estona.
Marxem cap a Nicaragua a veure si les condicions atmosfèriques ens acompanyen més que a Costa Rica.

El volcà imaginari




1 comentario:

  1. La fortuna la vau tenir en aquell hotel on us van acollir amb pulsereta inclosa, eh??? jeje

    I veure la granoteta vermella... jejeje

    Petonets!!!!!

    Anna Habimana

    ResponderEliminar