lunes, 29 de agosto de 2011

BAÑOS DE AMBATO

Passem els propers cinc dies a Baños, un poblet encantador a les portes de la selva equatoriana, on encara fa força fred, però ja es comença a presentar la verdor pròpia d’aquestes zones. Baños esta situat al fons d’una vall on hi passa el riu Pastaza provocant la formació de varies cascades.
Vam arribar al poble quan ja era fosc, però tot i no veure massa la fisonomia del voltant del poble, ja ens vam adonar de que ens trobàvem en un lloc  amb un encant especial. L’endemà al matí vam corroborar el que la nit anterior tan sols era fruit de la nostre imaginació, ja que vam fer una ruta entre miradors, resseguint el relleu de la vall i observant el poble al fons, tot gaudint del magnífic paisatge que ens envoltava.
Els dos dies següents ens va fastiguejar el temps amb una pluja constant i vam aprofitar per veure el partit del Barça contra l’Oporto (que crec que no cal dir que vam guanyar) i fer algunes compres de les boniques artesanies que fabriquen en aquesta zona.
L’últim dia vam fer la ruta de les cascades, on el dia també va començar amb pluja però finalment es va mig arreglar permetent-nos observar del què més poden presumir en aquesta zona, el riu i les diverses cascades!


La catedral



Vistes de Baños







El Lluís i el seu poncho


El riu Pastaza

El "velo de la novia"

Machay


No hay comentarios:

Publicar un comentario