miércoles, 31 de agosto de 2011

SALCEDO I LATACUNGA

Arribem a Salcedo, un petit poble en plena serra, envoltada de volcans que no hem pogut veure durant tota l’estada degut a les condicions climàtiques. El volcà actiu més representatiu de la zona és el Cotopaxi, d’uns 6000 metres d’altitud, del qual només n’hem pogut observar la base i esperem veure’l des de Quito.
El Fabián i la seva família ens han rebut amb els braços oberts, compartint amb ells un diumenge de “parrillada” d’aquells que ja trobàvem  a faltar i tractant-nos molt hospitalàriament fent-nos sentir com a reis.
L’excursió més bonica que hem fet ha estat al cràter del Quillotoa, un volcà inactiu, on degut a l’acumulació d’aigua, s’ha format una llacuna immensa que canvia de color segons com li toca la llum del sol.
També hem visitat Latacunga, una ciutat a 5 minuts de Salcedo i la més gran de la regió, tot passejant pels carrerons plens d’esglésies i catedrals.
Marxem a Guayaquil per iniciar el viatge tan esperat a les Illes Galàpagos, en un parell de setmanes us expliquem com ha anat amb les iguanes i ja donarem records al solitari Jorge!!!



Plaça de Salcedo



Parrillada



El Fabian i la família


Quillotoa



Latacunga



No hay comentarios:

Publicar un comentario