martes, 16 de agosto de 2011

ADÉU PERÚ


Deixem Perú. Després de dos mesos per recórrer el país de sud a nord, abandonem les famoses terres dels antics i sorprenents inques per iniciar una vegada més l’aventura d’explorar un nou país.
No és estrany dir, que una de les coses més impressionants que hem vist ha estat el famós Machu Picchu, que tot i poder-te’l imaginar, et deixa ben meravellat quan el tens davant.
Hem recorregut de nou les altures de l’altiplà, amb els seus extraordinaris paisatges i les blanques muntanyes, ens hem pogut retrobar després d’uns quants mesos amb el blau de l’oceà Pacífic, que segurament degut a l’època en què estem, ens ha regalat dies de platja grisos i frescos i, finalment ens hem endinsat a la verda selva transportats sobre les aigües del riu Amazones.
Perú, un país amb una riquesa d’ambients increïbles, on de segur que el què més pots observar són les ruïnes d’aquells avantpassats, inques i preinques, que habitaven el país.
A diferència de Bolívia, a Perú està tot preparat pel turista, amb milers d’agències de viatge vagis on vagis, esperant atents per atacar la presa més dèbil.
Cal destacar, que t’has de moure sempre amb un ull davant i l’altre darrere, informant-te sempre de tot i cuidant molt bé tot el què duus al damunt. Nosaltres per sort no ens hem trobat amb cap situació desagradable, sense tenir en compte que ens van fotre una ampolla d’aigua que al final vam recuperar, però ens han explicat moltes històries poc agradables i es veu clar, lo vius que són molts peruans quan es tracta de diners, i més si ets estranger.
Com sempre, ens emportem lo millor del país amb nosaltres i acabem de deixar lo dolent a la frontera. Perú ens deixa un altre bon record a l’esquena! Canviem de nou la moneda, gastem els últims sols que queden i ens comencem a familiaritzar amb els dòlars.

I ara...Equador que tremoli!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario