sábado, 4 de junio de 2011

TRINIDAD

Trinidad, la ciutat motoritzada, així és com l’hem batejat degut al fet de que els carrers s’omplen de motos durant tot el dia. Aquí els taxis es converteixen en “mototaxi” i com que a Bolívia les lleis no són tal i com nosaltres les coneixem, sinó que senzillament tothom se les passa pel forro (inclosos els policies, els més corruptes de tots), les motos transporten a 2, 3 i fins i tot 4 persones.
El primer que vam fer, rutina de cada lloc on arribem que no existeixen couchsurfings, és la recerca de l’hostal més barat amb totes les motxilles carregades a l’esquena. Un cop complerta la missió de l’allotjament, toca anar a l’oficina de turisme per tal d’emmagatzemar el màxim d’informació possible, i finalment seleccionar-ne la preferència tenint en compte els nostres interessos, el temps i el pressupost demanat. Seguint els passos anteriors, vam decidir que la primera visita seria al “Parc Pantanal”, lloc on a més d’habitar-hi fauna, la entrada era gratuïta i per tant, “xapó”, complia amb els nostres estandards.
El parc vam passejar i disfrutar amb els animalons, i vam exclamar d’alegria al poder veure un “perezoso” enfilant un arbre!
L’endemà al matí ens vam dirigir (amb mototaxi) a Puerto Ballivián, lloc on hi circula un riu i es poden observar delfins rosats, però no vam tenir massa sort en aquest sentit i no en vam copsar ni un. De totes maneres, el poblet era molt encantador i ens van dir que a Rurrenabaque podríem veure aquests delfins sense problema, així que seguirem el camí ansiosos en direcció aquesta destinació, en plena selva amazònica i on tothom ens ha repetit que ens encantarà. Reurrenabaque ja arribem!


Empanades (Salteñas) delicioses, típiques de Bolívia


Tapir






Puerto Ballivián

No hay comentarios:

Publicar un comentario