viernes, 6 de enero de 2012

NICARAGUA ES FA ESTIMAR



Nicaragua és un país adorable. Tan bon punt vam entrar ja ens en vam enamorar! La gent és encantadora, amable i carinyosa. Un país on, si no fos per la distància en que es troba, ja ens hi hauríem instal·lat a viure. Ens hem sentit molt ben cuidats en tots els llocs on hem passat, sense pors ni tensions, sinó tot el contrari, amb somriures i ajudes en tot moment.
És Nicaragua el país més gran de centreamèrica, ja que Mèxic es veu que pertany a nordamèrica, i també és el més pobre de tots ells. A nosaltres ens ha marcat molt la gran quantitat de pobresa que s’hi observa. Crec que ha estat el país que més ens ha impactat en aquest sentit i, tot i que hi hem passat un mes, ens ha faltat temps per poder col·laborar-hi d’alguna millor manera.
És sorprenent observar la diferencia entre països quan creues una frontera, i és que des del nostre punt de vista Nicaragua no té res a envejar a Costa Rica i Panamà, sens dubte aquest país ha marcat una part molt important del nostre viatge i, de segur que tornarem en un futur a passar un altre temporada en aquesta part del món tan necessitada, amb tant per ensenyar, i amb uns paisatges que et captiven fins al final!
Ens fa molta pena deixar aquestes terres, però el camí continua i Cuba ens espera amb dos bitllets de tornada a Catalunya i encara ens queden uns quants països per conèixer! Aquí hem acabat i iniciat un any, serà difícil superar l’empremta que Nicaragua ha deixat en nosaltres, però seguim tenint ganes de descobrir la bellesa que s’amaga en terres llatinoamericanes!



No hay comentarios:

Publicar un comentario