sábado, 7 de enero de 2012

ALEGRIA

Després d’un mes, sortim de Nicaragua en direcció El Salvador, havent de traspassar durant tres hores Hondures. Primera vegada que estem a tres països en un dia. Ens aixequem a les cinc del matí a León i, després d’agafar set busos, de passar quatre vegades per migració dels respectius països i fer onze hores de trajecte, decidim fer una parada al poble d’Alegria, ja al Salvador.
Alegria és un poblet de muntanya molt petit, molt visitat pel turisme nacional i on la calor durant la nit ja no és tan notable degut a la seva altitud (1300 m.s.n.m), respirant un aire frec i agradable. A dos quilòmetres del poble s’hi troba la “Laguna de la Alegria”, coneguda també com “La esmeralda de América”, visita obligada i que hem pogut realitzar el matí següent de la nostra arribada. Aquesta llacuna, que es troba situada a l’interior del cràter del volcà Tecapa, ens ha fascinat per l’intens verd turquesa que llueix la seva aigua degut a l’alta quantitat de sofre que conté i, que no deixa desenvolupar cap forma de vida en el seu interior.
Ha estat una visita que, sense voler (ja que no teníem previst fer aquesta parada), ens ha resultat molt positiva. Un lloc molt aconsellable de visitar!




Laguna de Alegria





No hay comentarios:

Publicar un comentario