lunes, 18 de julio de 2011

LIMA


Hem arribat a la capital més poblada que hem visitat fins ara, Lima amb set milions d’habitants distribuïts al voltant de la costa. Aquesta gran ciutat és una mica trista, ja que poc dies hi surt el sol estant sempre de color gris, a més a més tampoc és una ciutat bonica de veure, ja que no té cap mena d’encant especial. Nosaltres tan sols hi hem passat un parell de dies perquè no volíem saltar-nos la capital peruana, però sincerament podíem haver-la passat per alt i no ens haguéssim perdut res de l’altre món!
Durant aquests dies a Lima, hem visitat la plaça d’armes, hem passejat pel centre de la ciutat arribant al barri xino, però a diferencia de la resta de països que hem visitat, Lima és la ciutat més cara de Perú, on els menús et surten al doble que a qualsevol altre ciutat i tot esta bastant més car que a la resta.
Marxem de nou cap a les altures, a veure la famosa cordillera blanca!



La Plaza de Armas amb la Catedral de fons
La Plaza de Armas
La catedral


La calle Unión, la zona comercial
Al barri Xino de Lima
El Palau del Virrei del Perú

3 comentarios:

  1. Queralotaaaaaaaaaaaaa!!! Mmmmm... ja tinc perfil per seguir-vos i estic jugant a l'euromillones per venir a vuereus!! ohhh i miss you!! muaa

    ResponderEliminar
  2. Uuuups!! Quants dies sente entrar per aquí i quantes coses meravelloses....!!!!
    Seguiu disfrutant tan de l'experiència!!!
    Un petó enorme!
    anna habimana

    ResponderEliminar
  3. Iep viam si actualitzeu ja k ara k mhe fet fan... Juju! Per cert digueume el millor llok k heu vost de moment cadascun d vosaltres tres. Va!

    ResponderEliminar