A Ica hem passat tres dies a casa del Luis, un peruà molt hospitalari que ens ha fet l’estància d’allò més acollidora. Ica és important pel que fa a la cultura de la vinya. La ciutat té més de quinze bodegues i nosaltres n’ hem visitat una de molt artesana, on hem pogut fer cata de vins i de pisco (beguda típica peruana de 40 graus d’alcohol). Per nosaltres, acostumats als vins de les nostres terres, ens ha sobtat el gust dolç dels vins autòctons d’aquesta zona (el borgoña i el quebranta) i del pisco en podem dir que és un bon destil·lat per fer barreges amb varies fruites com el maracuya, la llima...
També hem visitat un petit oasis molt a prop de la ciutat anomenat Huacachina, envoltat de dunes de més de 300 metres d’altitud on es pot admirar la immensitat del desert i passar una estona relaxant i amena assegut damunt la cresta més alta.
Pròxima destinació Paracas, on per fi després de més de quatre mesos ens retrobarem amb el mar!
|
Celebrant Sant Edgar amb un Freixenet |
|
Bodega Lazo |
|
A les dunes de Huacachina |
|
L'oasis de Huacachina |
|
Ica |
D'on veu treure el freixenet?
ResponderEliminar