martes, 12 de julio de 2011

PARACAS


A Paracas hem tornat a veure l’enyorat mar, tan sols entrar ja podíem olorar la sal i la brisa típica d’un poblet de costa i, tot i que el clima era fresc, ens va servir per saciar-nos d’aquella set que dúiem per veure’l!
Vam decidir de fer parada a Paracas per poder visitar les illes Ballesta, un munt de roques apilades que formen part de la Reserva Nacional de las Islas Ballestas, i que són preuades per la gran quantitat d’espècies d’ocells que hi conviuen i que hi defequen, produint l’anomenat guano, que l’extreuen cada cinc a vuit anys 150 homes durant quatre mesos, acumulant-ne 60 o 70 cm i dedicant-lo a adob per l’agricultura. A més d’aquestes aus, també hi conviuen llops marins i pingüins, fent d’aquestes terres isolades una meravella per tots els turistes.
El segon dia vam fer una llarga caminada al voltant de tota la Reserva Nacional de Paracas, una gran superfície desèrtica protegida plena de platges bellíssimes i de dunes entre platja i platja. Vam arribar de la caminada fets caldo, però havent vist un munt de penya segats, dunes, ones i fins i tot, una platja d’arena vermella a causa de l’erosió d’una roca volcànica.


El candelabro

Pingüins de humboldt

Islas Ballestas





Reserva Nacional de Paracas



La Catedral





Playa Roja


No hay comentarios:

Publicar un comentario