lunes, 11 de abril de 2011

VILLA TUNARI-Primer contacte amb el clima tropical

Per fi hem posat els peus al clima tropical i la selva amazònica!
A tant sols 3 horetes de Cochabamba es troba el poble de Villa Tunari, un indret en plena vegetació amazònica. Aquest poble té 6000 habitants i es troba envoltat de un mosaic de color verd per tot arreu. És genial!
Tant sols baixa del cotxe ja respiràvem un aire càlid i humit, on suaves a totes hores. Hem dormit en un hostal en ple centre del poble, i ens ha sobtat veure que les cases no tenen finestres sinó simples mosquiteres! 
Aquí hem vist gairebé tot el que desitjàvem veure, des de caimans fins a pumes.

Només arribar ja vam anar a visitar el Parc de les Orquídies, un parc on encara que no vam poder veure les orquídies florides (ja que floreixen al Setembre), vam veure tres caimans a 1 metre de distància i una tortuga molt valenta convivint amb aquests carnívors.
Del parc vam sortir cansats i acalorats, a més de contents i satisfets, i vam sopar i anar a dormir per descansar per l'endemà visitar el "Parque Machía" on ens esperaven diferents espècies de monos, pumes, ossos melers i coatís. 

La visita al "Parque Machía" va ser extraordinària, ja que vam ser conscients de lo simpàtics que poden arribar a ser els monos, inclús vam poder compartir una bona estona amb els monos aranya. Aquest parc és un centre de recuperació d'animals que han estat reintroduïts a la selva després de ser extrets del mercat negre. Lo més impactant és que no era un zoològic, sinó que tots els animals estaven lliures enmig de la selva i set apropaven i els observaves des de ven a prop.



L'Edgar amb l'encarregat del "Parque de la orquidias"

Carrers de Villa Tunari



Vista de Villa Tunari i la selva amazònica


Granota trobada al "Parque Machía"
L'Edgar acompanyat dels caimans
Caiman poc amigable
Ós meler
Coatí (aquesta foto no és nostre ja que no ens van permetre fer fotos als coatís)

Mono aranya

Els dos monos aranya
Més monos aranya


Fent de model per nosaltres

Després de quasi set mesos ha nescut prematur el nostre fill, una mica pelut però l'estimem igual





Mono caputxí

Lloro

Puma (aquesta foto tampoc és nostre pel mateixmotiu que el coatí)




1 comentario: