sábado, 2 de abril de 2011

SUCRE

Font del "Parque Bolívar"

Sucre, una ciutat d’uns 300.000 habitants, situada a 2700 metres. Aquí hem passat cinc dies bastant relaxants, cosa que necessitàvem  després de quasi fer i desfer maletes cada dos dies. La veritat és que Sucre és encantador. El seu centre és ple de casetes pintades de blanc, barrejades amb botigues de tota mena. És un lloc bastant tranquil, tot i que a partir de les quatre de la tarda, quan els nens surten de l’escola, es converteix en un show de micros, taxis, cotxes i gentada per tot arreu.





Cabina dels carrers de Sucre


Les petjades dels dinosaures a la llunyania


Hem visitat “El Parque Cretácico”, on s’hi troba el jaciment de petjades fòssils de dinosaure més gran del món, encara que aquesta visita no se si cal recomenar-la, ja que la paret on hi ha les petjades esta situada a una distància massa llunyana.



En aquesta ciutat també s’hi troba un magnífic mirador, que et permet gaudir de la vista general de tot Sucre, “La recoleta”.

Vista de Sucre



Hem fet una excursió a la zona anomenada “Las siete Cascadas”, però malauradament ara comença l’època seca (ja que a Bolivia no hi ha estacions, sinó època seca i època humida) i el riu no portava massa aigua, però malgrat tot, ha estat una bonica excursió, on hem pogut copsar la naturalesa de les afores de Sucre i aïllar-nos una mica de la ciutat!




L’ultima nit abans de marxar, hem disfrutat d’un espectacle de llums i aigua, en una de les fonts del centre, situada al “Parque Bolívar”.


                                            
                                                      
   ESPECTACLE AL MERCAT!

1 comentario:

  1. Ei nois!
    Estic a la Uni amb la Nuria mirant les fotos de Bolívia!!!!!
    Genial! Potosí,Sucre, SALAR D´UYUNI, les que em quedaven de veure de Atacama....
    nois això és preciós!!!!!
    Disfruteu-ho! Gaudiu-ho! Viviu-ho!

    Un petó enorme!

    Anna Habimana

    ResponderEliminar