jueves, 29 de septiembre de 2011

QUITO

Quito ha estat la ciutat de les emocions. Hem arribat a la capital Equatoriana i hem viscut sensacions de tota mena: tristesa i alegria, acomiadaments i retrobaments.
La família formada en els últims quatre mesos s’ha tornat a reduir al duo. Ens hem acomiadat  del Lluís, sentint tristesa ja que s’havia convertit en el nostre fill roncaire. Ens ha abandonat per retornar al món real i fer front a les seves obligacions!trobarem a faltar aquests sons nocturns (Lluís ja ens entenem!) que tan ens han acompanyat durant algunes nits.
Nosaltres, que aquestes obligacions encara no ens han fet despertar d’aquest somni, seguirem endavant tots dos, transportats per l’alegria i celebrant així el nostre primer any fora de casa, rondant com nòmades per aquestes terres sud-americanes tan meravelloses!
Per últim, ens retrobem de nou  amb el ja conegut hemisferi nord i deixem enrere el territori on els girs de l’aigua a les tasses del vàter van en direcció contrària!
Ja ho veieu, Quito ha estat motiu de varies celebracions, ja siguin per riure o per plorar, però ha estat aquí, a la meitat del món, potser degut a la màgia de les atraccions o alguna de les estranyes forces de la naturalesa, on hem viscut el conjunt de sentiments més contradictoris.
Han estat sis dies de caminades intenses per la ciutat, on ens hem perdut pel famós centre històric, amb les seves variades esglésies i catedrals absorbides per la bonica arquitectura colonial. Hem passejat pel barri de “la Mariscal”, on es poden observar boniques artesanies i bars i restaurants més moderns, arribant fins a l’extens parc “La Carolina”, una zona verda al mig de la ciutat.
No ens vam poder perdre la sensació de posar els peus als dos hemisferis i saber que estàvem a la línia equatorial, o dit d’una altra manera a la meitat del món. Per això vam visitar la ciutat anomenada “Mitad del Mundo”, on sense voler ens vam trobar amb un dia especial dedicat a l’equinocci del 23 de setembre!





Vessant de Quito
Vista al Panecillo

Plaça Santo Domingo
La Compañia
Plaça Grande
Plaça Grande
Plaça Grande

La Basílica

Volcà Pichincha
Monument Mitad del Mundo




Als dos hemisferis





Parc La Carolina

Amb el Christian i la Jessica
Chao Lluís

No hay comentarios:

Publicar un comentario