martes, 1 de febrero de 2011

PANGUIPULLI -Primera experiència en el món dels sofàs prestats-

Ens hem iniciat en el món del couchsurfing i la veritat és que ha estat una experiencia genial! 
Hem passat quatre dies a Panguipulli, un poble a pocs quilòmetres al nord de Valdivia, on la Carla i el Germán ens han acollit amb els braços oberts.
Panguipulli és un poblet encantador, on pots respirar pau i tranquilitat. El poble compta amb uns 30.000 habitants, pero la major part de la población és rural, així que es veu molt més petit del que representa el nombre d’habitants.
No hem perdut el temps, com és d’esperar en tot viatjer d’arreu del món, i hem volgut visitar les coses més embletmàtiques de la zona. Hem passejat pel poble, ens hem banyat a la platja, hem visitat el Parc Nacional Huilo-Huilo i ens hem relaxat sota les calentes aigües d’una de les moltes termes naturals que s’ubiquen en aquesta regió, ja que aquesta és una de les moltes zones de Xile que gaudeix de varis d’aquests paratges anti-estress, i com que nosaltres anem tant i tant estressats, no ens hem volgut perdre la sensació de purificació que et deixen quan per fi aconsegueixes surti d’aquestes piscines!
I bé, ara que ja coneixem el món dels sofàs prestats, o el que és el mateix, el món sense fronteres, us aconsellem de provar-ho, perquè a part de gaudir de l’estada a casa d’algú de la zona, et permet endinsar-te en la pròpia realitat de cada lloc i fer una simbiosis de coneixements i cultures d’una manera maravellosa! Ells han vitjat amb la ment per la nosatra Catalunya estimada i espero, algún dia, puguin fer-ho amb cos i ànima tal i com ens han permés fer-ho a nosaltres!
Una abraçada i mil gràcies parella per regalar-nos aquests 4 dies!


La Carla, el Germán i la casa on ens han allotjat

Una catedral de conte al centre de Panguipulli

Monument dels mapuches referent a la conquista espanyola

Amb la Carla davant al llac Panguipulli

Primera banyada de l'Edgar a Xile

La posta de sòl Panguipullense


"El salto del Huilo"


"El salto del Huilo" acompanyat de l'arc de Sant Martí


Termes de Manquecura

Banys de fang a les termes de Manquecura 
Les tines a les termes de Manquecura


Un artista a la corda fluixa!
                                           

Vista del volcà Villarrica i el llac Panguipulli davant de la casa on ens allotjavem

2 comentarios:

  1. És entrar al vostre blog... i és que enamora! Quin munt d'experiències i moments inoblidables! Felicitats. Benen unes ganes de venir a fer una exculsió fins a Xile!

    Ah, ara segur que el "Papa Edgar" tindrà moltes més curiositats per explicar-me.

    A vere Queralt si jo tmb et trobo un dia per l'Skipe.
    Petonets parella!

    ResponderEliminar
  2. Hola wapuuusss!!!
    Per fi m'he fet seguidora del blog...quina passada nois!!! Unes fotus maquissimes...quina enveja que em feuuu!! Veig que no pareu i que tot uns va perfecteee!!! M' he n'alegroo!!! Pes res, que sapigueu que vaig passant pel blog de tant en tant i que demà intentaré conectar-me a l'skype per poder-te felicitar (queralt)!!! No pensis que no m'enrecordu de que demà fas 1/4 de segle...jiji Molts petonetss!!!
    Laura del Xup! ;)

    ResponderEliminar