sábado, 5 de febrero de 2011

LA FERIA

Parada de fruita i verdura

La Feria és el mercat d'aquí i és un mosaic de colors i gangues que es fa a diferents carrers de Valdivia els dimarts, dissabtes i diumenge. Aquí pots trobar tota mena de coses, des de fruita i verdura, fins a càmeras fotogràfiques i electrodomèstics varis. Nosaltres tenim el privilegi de tenir-la devant de casa els dissabtes, així que els caps de setmana que rondem per Valdivia, aprofitem per anar a comprar la fruita i la verdura a un preu molt assequible en comparació amb els preus que la venen als supermercats.



Parada de panís en el remolc d'un cotxe

Una altre de les característiques d'aquests mercats de carrer, és que es ven roba usada i altres artícles relacionats, i molts cops pots trobar coses que estan en molt bon estat a un preu d'or. Aquí també s'aplica el regateig i tot serveix per tal de comprar i vendre.
Com que d'aquí aproximadament un mes ja marxem de Valdivia en direcció a altres països veïns, i tant un com l'altre ens vam endur un fotimer de roba que no se ni com s'ens va passar pel cap, doncs hem decidit aprofitar aquests mercats per vendre tot allò que ens puguem treure de sobre i així no carregar amb aquest pes, a més de  poder treure'n alguna plata.
L'Edgar a vingut a treure el cap, però jo i la Edith (la propietaria del nostre pis) ens hem passat unes bones hores i ha valgut la pena, ja que n'hem tret una bona pessigadeta! Amb més de quatre mesos aquí hem adquirit el millor de la cultura xilena

Amb la Edith venent gangues

Nosaltres i l'Apolo, el company de pis més pelut

La veritat és que es ven entretingut rondar per aquests carrers plens de gent de tota mena i de paradetes de fins a lo més absurd que una persona pot vendre. A més si t'estas parat pots contemplar un munt d'espactacles de carrer i disfrutar del so de moltes de les fantàstiques músiques que els artistes d'aquí t'ofareixen!
Bé doncs quan tornem cap a casa ja veieu que tornarem ven pelats, sense diners i sense roba, però fins llavors encara queda molt per recòrrer i la roba ja no serà el nostre impediment!



                    Espectale al carrer

No hay comentarios:

Publicar un comentario