sábado, 16 de octubre de 2010

PAELLA I PULLMAY





Dijous van arribar de nou el Joan i la Marcela del Perú i per celebrar-ho el Joan ens va fer una paella estupenda (a més ell és de Valencia i això de l'arròs ho domina a la perfecció). A més hem compartit 3 dies amb la Emy (una amiga d'ells 2 francesa que van conèixer viatjant per aquests mons).
Divendres de nou un sopar de pullmay, un menjar típic xilè que està per llepar-te els dits. Consta d'una barreja de marisc (petxines, musclos, choritos i choros) amb carn (pollastre, costella de porc i botifarra / llangonissa fumada) i variat de verduretes que formen un caldó que crec que és lo millor que hem menjat aquí! Senzillament deliciós.

2 comentarios:

  1. Uooo!
    Que bo, no?! (mmmmmmmm)
    A veure si algun dia coincidim pel skype i podem parlar una estoneta!!
    Natros avui hem anat a buscar bolets (Sare, Xevi, Alba, Arnau i jo) i no n'hem trobat ni un!!! (molt malament...!)

    Doncs apa guapos, ja veig que tot molt bé!
    Un petonàs meu i de l'Arnau!!

    (per cert Edgar, molt bé el nou pentinat eh!)

    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Ale ale...
    ...que cabroneeeeees!

    Ja veig que de mariscada en mariscada i d'excursioneta a excursioneta! Quina enveja!

    Ara que ja comenceu a penjar animalons aviat vindrán les plantetes, no!? Ja deu estar tot a punt de florir aquí a baix... A Catalunya ja comença a apretar el fred, vosaltres debeu començar a veure el sol, no!?

    Salut!

    ResponderEliminar