domingo, 3 de octubre de 2010

CABANYETA















Ja tenim sostre! despres de 2 dies de instalar-nos a casa el Joan hem trobat cabanya que sera la nostra casa. És una caseta de fusta molt acollidora que té dos amigos inclosos!

4 comentarios:

  1. Ens alegre i a la vegada de veritat feu una mica d’enveja de poder gaudir de tanta naturalesa, pero això no us dona dret a provocar el malt de coll amb les fotos verticals girades.
    Ja parlarem es una prova per enviar comentaris.
    Salut.

    Lourdes i Jaume.

    ResponderEliminar
  2. jejejej, que ta passat al cap???? jejejej quina casa mes xula, ole ole.
    malegro moltissim que ja tingueu casa, semble que el lloc es increible!!!
    jo encara no se quan torno pero potse a finals de mes, aquest diumenge men vaig de safari per tanzania que ja toca!! porto molts messos sense posam calsotets ni mitjons... jejejej quin pal hem fa nomes de pensar que torno al fred!!!! anem parlan i molt xulo el bloc! es una canya!!!!
    besitos als dos desde Zanzibar!!!!!! karibu

    ResponderEliminar
  3. K beeee!!!! Gossets inclosos!!! k taalll? kom steu?? veg k la kaseta es mool acollidora! k bee!! espero k tot mooolt bee!!

    petonss

    Cris

    ResponderEliminar
  4. Queralt i Edgar!!!! Quina passada de casa!!! És mirar-la i pensar: esta feta per vosaltres: la fusta, enmig de la vegetació i els animals inclosos.
    Felicitats parella!
    Aqui al pis us trobem a faltar, tan a vosaltres com al Grill. Però ta b k ara amb el bloc us podrem anar seguint les vostres petjades i sabem k esteu b!
    Molts petons i fins aviat!

    ResponderEliminar